The Story

Konsulentvirksomheden Valentin Consult er grundlagt 2006 som en naturlig udvikling af Christian Valentin Steffensen’s professionelle virke og praksis igennem ca. 40 år med undervisning, krop/psykoterapi og coaching ind i personlig udvikling og forandringsprocesser.

Dette gjort i nært samarbejde med partner og kollega, Lone Valentin Steffensen i form af flere selvstændige virksomheder bl.a. efteruddannelse- og 4 årige uddannelser indenfor krop- og psykoterapi, kommunikation og gruppeprocesser.

Valentin Consult & Co har speciale i det som kan benævnes: “Real Human Resources Dynamics”.
Vi supporter og superviser virksomhedens menneskelige ressourcer til en retning imod mere  kontakt, mere energi, mere tilstedeværelse med et bredt spektrum af kvaliteter som f.eks. arbejdsglæde, initiativ-inspiration, grænser, rytme, udholdenhed, måske intelligens ?…..

Vi samarbejder med et lille fortroligt netværk af erfarne og kompetente sparringspartnere, der kan bidrage til særlige og større opgaver.

*Varemærke, rummet omkring coaching, recovery og udviklingsprocesser, garanteres fuld diskretion og tavshedspligt, ligesom der arbejdes respektfuldt ift. personlige grænser og integritet.

**Egne kursusfaciliteter med plads til 16 deltager internat – Odsherred – NordVestSjælland.

Coaching / personale

Coaching / Selvstændige 1 mands firmaer & iværksættere

Recovery – intense 1
Ambulant forløb.
Stressnedbrud, misbrugs/afhængighedsproblemer, depression, støtte ved sygdomsforløb. Intensiv terapi og behandling over 6 uger med 3 møder pr. uge a’ ca. 2-3 timer pr. gang. På klientens locations + kørsel efter alm. offentlig takst.

Recovery – intense 2
Døgnbehanding – 7 døgn med all inclusive.
Dette intensive terapeutiske 7-døgns forløb, kan gennemføres på enten et af vores steder i Danmark eller det kan være i udlandet eller i klientens eget hjem. Inklusiv 6 ugers efterbehandling af 2-3 timer pr. uge.

Uddannelsesforløb 1 til 1  
Coach – Ledelse – Human Resource-faget – Psykoterapeut.
Form: “Custumdesign”
Minimum ½ år

New Horizon Lab 
Her skaber vi et “safe” rum for selvforskning af dine evt. nye horisonter, her er en unik udredning af din situation som den er i sin dybde/ kompleksitet og her finder du en uovertruffen måde at skaffe dig mere og ny livsenergi. Dette forløb er et holotropisk laboratorium.  Her faciliteres du/gruppen derhen hvor du henter  ubevidste/uudnyttede ressourcer i de dybeste lag af din biologi, din fysisk og din psyke. Her udreder og forandre du indre og aktuelle konflikter.
1 til max 8 deltagere – 1 dag. Kl. 8.00 – ca. 20.00

Psykoterapi privat  

Psykoterapi for offentlige virksomheder, stat og kommuner