Hvem – Hvordan – Hvor – Hvad tilbyder konsulentvirksomheden for tiden……

Konsulentvirksomheden Valentin Consult & Co er grundlagt 2006 som en naturlig følge af Christian Valentin Steffensen’s faglige professionelle virke og praksis.

Christian / Jeg har igennem ca. 40 år haft private som offentlige tilbud ind i personlig/faglig udvikling, psykoterapeutuddannelser, psykoterapi og supervision.

Fra 1982 – 2023 arbejdet fuldtime som selvstændig psykoterapeut, Afspændings- og Bevægelsespædagog ( i dag kaldet Psykomotorisk Terapeut),  kropsterapeut, Holotropic Breathwork Facilitator og konsulent.
Christian var 1 af 2 ledere af Dansk Institut for Psykoterapi. Instituttet er ikke aktivt mere i form at tilbyde de store uddannelsespakker og efteruddannelser – derimod er Jeg så gået solo med nye samarbejdspartnere f.eks. Relead

Vores hjemmeside www.dipsu.dk henviser nu til denne site i al sin enkelhed.

Dansk Institut for Psykoterapi har igennem årene haft til formål at uddanne krop- og psykoterapeuter, tilbyde psykoterapi, supervision og coaching, samt at skabe optimale fysiske rammer for menneskelig udvikling, heling og uddannelse. Dette har været muligt at gennemføre fra  starten i 1984 – til 2023 på nogle fantastiske naturskønne pletter i verden: På Sophienholm Gods Avlsgård på Midtsjælland ( 1982 – 2005 ), Enkesædet ved Strandhusene og Nykøbing Fjord ( 2005 – 2023 ), Christianshavn/København ( 2001 – 2017) , Bokul i Gudhjem på Bornholm ( 1989 – 2001), Thorshavn / Færøerne (2010), Berlin / Tyskland (2008), Cahors / Frankrig (2010).

Mit fokus i arbejdet ifm. coaching, er at supportere og supervisere virksomhedens menneskelige ressourcer til en retning imod mere  kontakt, mere energi, mere tilstedeværelse med et bredt spektrum af kvaliteter som f.eks. arbejdsglæde, initiativ-inspiration, grænser, rytme, udholdenhed, mere proaktiv i konfliktløsninger, tage ansvar, mærke kærlighed og give kærlighed.

Jeg samarbejder i dag med et lille fortroligt netværk af erfarne og kompetente kollegaer og konsulenthuse, der kan bidrage til særlige og større opgaver og som jeg/vi kan bidrage til. Teamwork.

*Varemærke, rummet omkring coaching, recovery og udviklingsprocesser, garanteres fuld diskretion og tavshedspligt, ligesom der arbejdes respektfuldt ift. personlige grænser og integritet.

 I 2024 tilbyder jeg følgende services

***************

* Psykoterapi VIP
privat og virksomhed

*Coaching VIP
privat og virksomhed

*Uddannelsesforløb 1 til 1  
Coach – Ledelse – Human Resource-faget – Psykoterapeut.
Form: “Custumdesignet til behovet”
Minimumtid ½ år – max 4 år

*Leadership Mindset Expansion Program – Et Valentin Consulting samarbejde med konsulenthuset “Relead ”  

*Recovery – intense 
VIP

*New Horizon – Holotropisk Breathwork laboratorium – 1-10 deltagere 
privat og virksomhed

Vi lever i tider med høj eksistentiel stress.
Du er ikke alene, hvis du oplever uroen ved stadigt stigende personlige, samfundsmæssige og globale pres – den konstante smerte ved at være vidne til udbredte sociale uretfærdigheder og ødelæggende økologiske kriser. Disse fælles udfordringer skaber muligheder for os til at heale indefra for at heale verden – for at genoverveje vores forhold til os selv, hinanden og planeten – for at vælge et liv med topformål, indbyrdes forbundethed og gensidig afhængighed.
Alt er liv!

Sejlende sat – vi er stævnet ud af havnen – kursen er lige sat Sydover maj 2024